Online powerpoint maken

Een presentatie maken online

Een presentatie maken via powerpoint is erg leuk omdat het zo makkelijk is om online een powerpoint te maken. Gebruik bijvoorbeeld de site prezi.com en je ziet in stappen hoe je het zo aan kunt pakken dat je presentatie er super profi uit ziet, alsof je het hebt laten maken. Je zult indruk wekken, met je zelf online gemaakte presentatie.

Handig

Ook in veel software pakketten zit een handige tool om zelf online je powerpoint te maken, zodat je meteen thuis al aan de slag kunt. Het wordt in verschillende stappen vaak duidelijk uitgelegd zodat je thuis zelf gemakkelijk online je powerpoint kan maken. Verschillende kleuren lay outs staan vaak al gegeven, en je kunt ze zelf nog naar smaak aanpassen.

Wat is je doel?

Denk aan wat je doel is om je online een powerpoint te maken. Is het voor je werk of voor school. Voor wie wil je de online powerpoint maken is ook een hamvraag. Wat is je doelgroep? Dat bepaalt namelijk hoe je je tekst opbouwt.Het is dus belangrijk eerst goed op papier te hebben waar je het over wil hebben, wat wil je presenteren en/of bereiken met je presentatie. Succes!